Ajo qe te shikon ne sy,

ajo qe me tregon per ty,

ajo qe te ka per vete..

eshte ajo qe fluturon kur ti i flet..

ajo qe eshte si det pa uje,

si nate pa yje..

si leter pa kuptim dhe fjale pa frymezim..

mos fol, te lutem…mos…

se zeri yt i jep nje shprese..

me mire te vdese, te futet ne harrese,

te digjet pa kujtese..

me mire te zhytet ne erresire,

pa ajer, pa fryme, pa jete..

Po prit!

Ajo jam une…e ti je vetem tym!