Jam mesuar me poezite trishtuese…

jam mesuar dhe pa dashuri…

po e hap librin dhe i fshij lotet…

mos behet i njome..shpirti..

mos qan dhe zemra…

jam mesuar te qaj me poezite e mia…

me lini te qete..

jam mesuar te jem keshtu…

me lini ne erresire..

vete do e ndez qirine…

le ta mbaroj kete liber…

me lini ta mbaroj..

jo, une sdo te qaj..

sot skam lote..

me lini te qete…

a jam e lumtur?!…

me duket se libri eshte roz..

po..eshte liber tjeter..

ha..

kam hapur librin e dashurise…

me lini te qete…