Si ndihesh sot?

Pak i dashuruar… ishe?

Ska gjë, se të kalon.

Të dhemb pakëz?

Të lutem..

Të kujtohet kush jam unë?

Mbase jo…

Të kujtohet,

Jam ajo që të beri mat disa herë…

Jam ajo që të puthte për natën e mirë

Vetëm me fjalë.

Jam dashuria jote e vetme,

Të kujtohet?

Ska problem, më kë harruar…

Pashë reklam që lotët bëjnë mirë për sytë..

Tamam për mua, mbase i heq syzet më në fund..

Duhet të pimë kafe ndonjë herë..

Pa kafein dhe pa sheqer…

Të lutem..