Princesha eshte e lodhur shume..Nga bizelet, nga kepucet.

S’ka fuqi me.As kohe nuk ka per ta pritur princin me puthjen magjike.

Dhe si te zgjohet nga nje puthje nese ajo nuk fle fare.

Ka 100 vjet…

Gjithe naten beson ne mrekulli dhe ne agim e humb besimin.

Princesha eshte e lodhur.

Deri ne lote..

Ka frike nga bota. I duket e keqe..

Tani ajo thjesht do pak gjume..

Mos e zgjoni..Naten..